divendres, 20 de març del 2015

INICIO PRIMARIAS "GENT x CIUTADELLA"

A partir del dia d'avui, 20, a les 19:30 h. s'obren les urnes per triar l'ordre i candidats de GENT x CIUTADELLA a l'Ajuntament. A la web www.gentxciutadella.info disposes de tota la informació, les paperetes de vot i tot el que necessitis per participar.
TOTES i TOTES decidim, TOTES i TOTS tenim els drets per canviar de sistema, per canviar les formes i derrotar a la corrupció.

APROPA'T A GENT x CIUTADELLA!!

També pots optar per votar en aquestes PRIMÀRIES acudint al ESPAI CIUTADÀ en carrer Jerònia Alzina, 4, de Ciutadella de Menorca.



A partir del día de hoy, 20 de marzo, a las 19:30 h. se abren las urnas para elegir el orden y candidatos de GENT x CIUTADELLA al Ayuntamiento. En la web www.gentxciutadella.info dispones de toda la información, las papeletas de voto y todo lo que necesites para participar.
TODAS y TODAS decidimos, TODAS y TODOS tenemos los derechos para cambiar de sistema, para cambiar las formas y derrotar a la corrupción.

¡¡ACERCATE A GENT x CIUTADELLA!!

También puedes optar por votar en estas PRIMARIAS acudiendo al ESPAI CIUTADÀ en calle Jerònia Alzina, 4, de Ciutadella de Menorca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada