dimecres, 29 d’abril del 2015



Gent x Ciutadella impulsarà un 'ajuntament ètic' al municipi


Exigirem un Ajuntament de Ciutadella amb ètica. Cal donar exemple i no val qualsevol forma de fer política.

Gent x Ciutadella vol impulsar una altra manera de fer política. Hem de governar pensant en les persones i no per a consolidar el poder d'aquells que més tenen. Per açò, si Gent x Ciutadella entra a l'Ajuntament romprà qualsevol relació amb les entitats financeres que no ofereixin arreu de l'estat espanyol alternatives als desnonaments. No volem tenir ni un euro en entitats que deixen a persones en el carrer.

Si Gent x Ciutadella té responsabilitat de govern tampoc permetrem que a cap ciutadà amb situació de vulnerabilitat se li pugui tallar l'aigua per impagament, cosa que està succeint ara.

A més considerem inadmissibles que les ajudes d'urgent necessitat ara, a cops, triguen 3 o 4 mesos en aprovar-se i arribar a l'usuari que les necessita. Consideram que s'ha de canviar part del procés en què es resol la concessió d'aquests ajuts per tal que en pocs dies l'usuari pugui rebre els diners.

Tot açò ho podem fer perquè no som un partit polítics i només ens devem als ciutadans. La nostra assemblea és oberta i qualsevol persona pot formar-ne part.


NO SOM POLÍTICS, SOM CIUTADANS FENT POLÍTICA.



GENT X CIUTADELLA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada